alt   alt   DTK

              

                            Dwergteckels kort en langhaar

                           Standaard ruwhaar 

                          12-02-2017 is er een nest geboren van:

                      Chef van het Klaphek  Gebrauchssieger 2014

                                                     x

                       Jada Sv-Sp-SchwhK-SchwhKF20/40-BHFK95 

                Alle pups hebben een nieuw baasje gevonden!

 

             Chef v.h.Klaphek                                                       Jada

   Gezondheid en karakter

Ik doe mijn best om gezonde honden te fokken met een sociaal karakter. Alle honden waar ik mee fok hebben minimaal een zeer goed behaald op een show en een ecvo-oogonderzoek gehad op erfelijke afwijkingen. Natuurlijk is het zo dat niet-erfelijke gebreken, hetzij fysiek dan wel in karakter mede bepaald worden door de manier waarop er met een pup / hond om gegaan wordt dus hier ligt wel degelijk een rol weggelegd voor u, als toekomstige eigenaar!

   Voeding

Daar ik er van overtuigd ben dat een goede natuurlijke voeding zeer belangrijk is voor mijn honden voer ik met vers vlees. Ook de pups worden verspeend op vers vlees. Persoonlijk heb ik hier goede ervaringen mee, wat natuurlijk niet wil zeggen dat een ander soort voeding niet goed zou zijn.

   Pups

Als er een nestje bij mij geboren is worden de pups in huis opgevoed en blijven daar ook tot ze naar hun nieuwe baasjes gaan. Op de leeftijd van 8 weken is dat zover.

Alle pups worden met stamboom afgegeven, zijn ingeënt door de dierenarts en hebben tevens een gezondheidsverklaring met paspoort. Ze zijn gechipt door de Raad van Beheer en er is identiteits dna afgenomen. Ook zijn ze geregistreerd bij de databank van de RvB. Verder zijn ze vier keer ontwormt voor ze naar hun nieuwe huis vertrekken.

Heeft u interesse in een pup of wilt u meer informatie over iets neem dan gerust contact met mij op.

Bedankt voor uw aandacht en misschien tot ziens!

   Pia Lodeweeg