Zondag 12 februari zijn er 5 standaard ruwhaar pups geboren.

Het zijn 2 reutjes en 3 teefjes.

Zowel Chef als Jada zijn hele sociale honden en lief voor kinderen, mensen in het algemeen en andere honden.

1 van de reutjes gaat als het zover is bij de eigenaar van Chef wonen. De 3 teefjes zijn nu ook besproken.

Het 2e reutje zoekt nog een nieuw huis. Helaas heeft hij door een ontsteking een beschadiging aan 1 van zijn oogjes en is het de vraag of het goed komt.

Als het niet goed komt is hij blind aan 1 oog, waar hij zich overigens heel goed mee zal kunnen redden en een prima maatje kan worden voor iemand die dit niet erg vind. Foto's van "Jonas" staan onder de eerste foto's van het nest.

CHEF                                                                                  JADA

De eerste foto is genomen op 12 februari, net een paar uur oud. Op de andere  foto's zijn we al weer een week verder, inmiddels is het gewicht  ruim verdubbeld.

          3 weken oud en ze groeien uit de mand

3 weken oud , dit reutje met stamboom naam Jonas is nog niet besproken

De pupjes zijn nu 3 weken oud, helaas blijkt 1 van de reutjes een ontsteking aan 1 van zijn oogjes te hebben. Toen het tijd werd dat de oogjes vanzelf open gingen bleef dat oogje dicht, na overleg met de dierenarts is het open gemaakt en nu is het afwachten of het beschadigd is. Verder doet dit manneke het net zo goed als de rest, dus zal ook hij een goed leven tegemoet gaan, ook als hij maar zicht heeft in 1 oog.  Hopelijk kijkt iemand door zijn "handicap" heen en wil hem een goed thuis bieden. Een gezin met kleine kinderen is volgens mij niet echt geschikt voor hem, omdat hij aan zijn linkerkant natuurlijk wat minder zicht heeft.